Over ons

Welkom bij Aannemingsbedrijf Ateko BV

Aannemingsbedrijf Ateko BV is een familiebedrijf dat in 2016 is opgericht door de broers Aldwin en Teus Korevaar. Het bedrijf is voornamelijk werkzaam in het midden van Nederland en heeft ruime ervaring in de Grond-, Weg- en Waterbouw.

Wij voeren onze werkzaamheden uit voor gemeenten, waterschappen, dienstverlenende bedrijven, aannemers en particulieren. Het is kenmerkend voor ons om praktisch en doelgericht na te denken. Dit resulteert erin dat wij denken in oplossingen en mogelijkheden. Wij werken zowel graag aan kleine, als grote projecten. Hiervoor gaan we graag de samenwerking met u aan.

N

Betrouwbaar en betrokken

Voor ons geldt: afspraak is afspraak. We doen ons werk graag en zijn pas tevreden als de klant dit ook is.

N

Doelgericht

Tijdens een project werken we naar het eindresultaat toe. Dit eindresultaat zal van goede kwaliteit zijn en we leveren de projecten op tijd op.

N

Uitdagingen

We deinzen als bedrijf niet terug van een uitdaging, maar gaan altijd op zoek naar de beste mogelijkheden. Kan niet, bestaat niet. We zullen er alles aan doen om tot het gewenste resultaat te komen.

Door de expertise binnen ons bedrijf kunnen we verschillende soorten werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Een kleine greep hieruit is:

Het plaatsen van:

✔ Pompgemalen
✔ Vispassages
✔ Damwanden en beschoeiingen
✔ Stuwen en duikers

Het uitvoeren van:

✔ Grondverzet
✔ Straatwerk en rioleringen
✔ Groenaanleg
✔ Industriële dienstverlening